Achter de cameraTwitter

Belangrijke gebeurtenissen en momenten wil je je graag blijven herinneren. Precies zoals het was. Marcel Senz Fotografie legt mensen en gebeurtenissen vast in beeld. Persoonlijke fotografie. Dat kenmerkt Marcel Senz Fotografie. Of het nu gaat om een portret, bedrijfsevenement, huwelijksdag, geboorte of begrafenis. Foto’s in de stijl die bij jou passen.

Marcel Senz Fotografie is gespecialiseerd in:

  • portretfotografie
  • bedrijfsfotografie
  • trouwreportages
  • geboortefotografie

Op locatie of in mijn studio. Tijdens een gebeurtenis of op persoonlijke afspraak. En niet geheel onbelangrijk: ik sta voor eerlijke prijzen. Geen onredelijke tarieven, maar mooie foto’s voor een mooie prijs.

Portretfotografie 

Een sprekende glimlach. Ontroering. Een flinke dosis humor. Bij portretfotografie gaat Marcel Senz Fotografie voor dat ene prachtige shot of een prachtige reeks foto’s. Of van u met uw geliefde, familie, collega’s of vrienden. Een plaatje om nooit te vergeten.

Bedrijfsfotografie

Een kijkje nemen in de keuken. Want een foto zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Marcel Senz Fotografie zorgt voor een mooie sfeerimpressie van uw onderneming of bedrijfsevenement. Het resultaat: een perfecte fotoreportage voor op de website of in een brochure.

Trouwreportages

De huwelijksdag. Misschien wel de mooiste dag van het leven van een koppel. Een dag die bovendien maar een keer plaatsvindt. Zij op haar mooist, hij op zijn fraaist. Beiden intens gelukkig. Marcel Senz Fotografie legt de trouwdag tot in de puntjes vast. Zodat jullie nog jarenlang kunnen nagenieten van die ene prachtdag.

Geboortefotografie

Nieuw leven. Een klein wonder. Voor iedere ouder is en blijft een geboorte een van de bijzonderste momenten in het leven. Marcel Senz Fotografie maakt van de zwangerschap een nooit meer te vergeten periode. Of maakt een prachtige reportage van de ouders en hun pasgeboren kindje. Zodat jullie altijd met een brede glimlach terug kunnen kijken op een bijzondere geboorte van jullie zoon of dochter.

 

Nieuwsgiering geworden naar de foto’s ?? Neem een kijkje in mijn portfolio